FASHION FENG SHUI

Fashion Feng Shui

- The Power of Dressing with Intention.


Skab balance og harmoni i livet.


Din påklædning påvirker din personlige "chi" (personlig energi), og kan forbedres og styrkes ved brug af Feng Shui.


Vores tøj skal altid passe til vores kropsform, farver, livsstil og personlighed. Men hvad nu, hvis vi er nødt til at indføre et nyt element i vores liv? Hvis livet er hektisk, har vi brug for ro. Hvis det er kedeligt, har vi brug for spænding.


Fashion Feng Shui guider dig til en dybere forståelse af dine egne personlige energier og lærer dig, hvordan du kan klæde dig, så du værdsætter helheden. Feng Shui er baseret på naturens 5 elementer: vand, træ, ild, jord og metal. Alle er en kombination af disse energier. Det er spændende og sjovt at lære, hvordan man bruger dem hver dag for at finde balance og harmoni i livet.


Vi tilbyder 2 dages seminarer indeholdende 18 timers informativ, sjov og interaktiv træning som sikrer, at du lærer alt hvad du behøver for at ændre dit udseende og dit liv.

Læs mere om seminaret her >>>


Fashion Feng Shui Virtuel Konsultation

Nu kan du få en Fashion Feng Shui personlig konsultation uanset, hvor du bor.


Fashion Feng Shui’s virtuelle Konsultations-program giver dig mulighed for en privat konsultation med  skandinaviens første Master Fashion Feng Shui Facilitator Else Gammelgaard Madsen, uddannet af Evana Maggiore.

Læs mere om konsultationen her >>>

Fashion Feng Shui Seminar Workshop

1 hel dag om Fashion Feng Shui for dig som gerne vil FORANDRE dit UDSEENDE og dit LIV!


Du vil lære, hvordan du træffer bevidste tøjvalg, som værdsætter dine inderste styrker, bekræfter dine dybeste ønsker og fremhæver din kropsfacon.


Workshoppen er ideel for dig, som gerne vil have kendskab til Fashion Feng Shui filosofien.

Læs mere om workshoppen her >>>

Fashion Feng Shui Seminar Online shop


Velkommen til vores Fashion Feng Shui online shop. Via shoppen kan du tilmelde dig:


• Nyhedsmail.

• Telekurser.

• Arrangementer.

• Træning.


Du kan også købe produkter og konsultationer som kan forøge din Fashion Feng Shui viden.


Gå til shoppen her >>>

Fashion Feng Shui Foredrag

Fashion Feng Shui præsentation


Mode og Feng Shui passer rigtig godt sammen. Tøj er kroppens mest intime miljø. Balance og harmoni i garderoben gør det muligt at være mere autentisk i måden at klæde sig på. Fashion Feng Shui kan forstærke selvtillid og sikkerhed og hjælpe med at tiltrække mere af det, du ønsker i dit liv.


Læs mere om foredragene her >>>

Fashion Feng Shui Webseminar

Styrk dit professionelle Image – Fremhæv din Personlige Stil.


Fashion Feng Shui guider dig til en dybere forståelse af dine egne personlige energier og lærer dig, hvordan du kan klæde dig, så du værdsætter helheden.


Feng Shui er baseret på naturens 5 elementer: vand, træ, ild, jord og metal. Alle er en kombination af disse energier. Det er spændende og sjovt at lære, hvordan man bruger dem hver dag for at finde balance og harmoni i livet.


Læs mere om webseminaret her >>>