Farve & Stil Koordinator

Farve & Stil Koordinator

NU HAR DU MULIGHEDEN

Som Farve & Stil Koordinator giver du dine kunder en farve og stilvejledning, som er fleksibel, og som giver spillerum for forandringer. Nutidens kvinder ønsker langt mere fleksibilitet. De vil lege med hårfarven, have mulighed for forandring og frem for alt farver og stil, som er helt unik og personlig i forhold til deres egne farver, figurtype og livsstil.


Farve & Stil Koordinator er en helt ny modulopdelt uddannelse, som består af fire online moduler. Modulerne kan følges som Selvstudie suppleret med online support.Uddannelsen afsluttes med eksamen og 

diplom for gennemført og bestået uddannelse.


Kursusindhold Modul 1

Hvilke farver er du lavet af?

Dine mest Personlige Farver


Kursusindhold Modul 2

Indre linje - Frisurer og halsudskæringer

Makeup


Kursusindhold Modul 3

Din Figurtype

Figurløsninger


Kursusindhold Modul 4

Personlig Stil

Garderobeopbygning
MODUL 1 - FARVER

På dette modul lærer du hvilke farver din hud, dit hår og dine øjne stammer fra, samt hvilke farver som forstærker og fremhæver disse. Du får viden om farvelære, og hvordan du kan bruge dette i forhold til menneskelig farvelægning. Målet med modulet er at træne dig i at blive ekspert i at finde frem til dine eller din kundes mest personlige og unikke farver.


Der er over 4 millioner farver, vi kan sætte navn på. Skulle vi tage alle de farvenuancer med, som du kan bruge, ville det give dig et farvekort med mere end 100.000 farver. Af samme grund findes der ingen forbudte farver eller et farvekort i dette system. I stedet lærer du, hvad din egen farvelægning betyder, og hvordan du på en enkel og let måde kan bedømme enhver farve. Dette gør dig uafhængig af et farvekort, og giver dig præcis det spillerum og mulighed for forandringer, som også genspejles i modebilledet.


Der findes ingen forbudte farver i dette system, i stedet lærer du, hvad din egen farvelægning betyder i forhold til, hvilke farver og farvenuancer du kan bruge for at se så godt ud som muligt.


MODUL 2 - INDRE LINJE - FRISURER & HALSUDSKÆRINGER

Dette modul lærer dig, hvilken betydning din ansigtsfacon har i forhold til valg af halsudskæringer, frisurer, tilbehør og mønstre. Du lærer, hvordan du finder frem til indvendig linje, og hvad indvendig linje kan bruges til. Når du har gennemgået dette modul, vil du aldrig mere være i tvivl om hvilket tilbehør, mønstre, kraver og frisurer, som passer bedst til dig. Modulet indeholder også vejledning omkring makeup stilarter og råd om, hvordan du vælger de rigtige farver og lægger en flot makeup til enhver lejlighed og i overensstemmelse med dine helt personlige farver.


MODUL 3 - DIN FIGURTYPE & FIGURLØSNINGER

På dette modul lærer du at fremhæve det positive og at nedtone problemområdet. Alle figurer kan forbedres ved at vælge de rigtige tøjmodeller. Der findes ingen ”idealkrop”. Kvinder har mange forskellige former og størrelser, og der findes intet facit for, hvilken form eller størrelse som er at foretrække, det vi kan være enige om er, at vi kvinder ofte stiller spørgsmålet: "Ser jeg tyk ud i det her?" Du lærer, hvordan du finder frem til figurtypen, løser figurproblemer, og hvordan du ved hjælp af linjer kan tabe i vægt på 10 minutter. Ved at kende din figurtype og følge nogle få enkle råd, kan du sætte i gang med en stil som fremhæver dit bedste jeg.


MODUL 4 - PERSONLIG STIL & GARDEROBEOPBYGNING

På dette modul lærer du om YIN & YANG i forhold til personlig stil, og hvordan du lægger til eller trækker fra visse stilarter og finder en stil, som du kan anvende og trives med. At vide hvad der klæder dig bedst, hjælper dig til at udforske hvem du er, og hvilket indtryk du gerne vil give. Stil har at gøre med følelser, når dine individuelle behov ændres, kan selv din personlige stil forandres. Du har dominerende træk som gør, at du føler dig mere hjemme i en bestemt stil, men personlighed eller fysiske træk kan skabe en blanding af to stilarter. Garderobe opbygning giver dig viden om basisfarver, tilbehørsfarver, modefarver, og hvordan du opbygger basisgarderober og minigarderober.


Spar 2000,00 kr.

Specialpris frem til 1. september 2020  2.547,00 kr.

Normalpris 4.547,00 kr.


Kom i gang med det samme her >>>


Der er ingen faste kursusdage, du starter, når du har lyst og gennemfører i det tempo, der passer dig.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at tage kontakt pr. mail på info@nytimage.dkv/Else Gammelgaard Madsen


CVR-nr. DK 51 14 58 52

KONTAKT OS

Telefon +45 5050 2458

Kronborgvej 10

8381 Tilst

FØLG OS

Følg NYT IMAGE på de socale medier.

© All Rights Reserved Nyt Image